Модерністська кухня як сучасний тренд кулінарії - Труш Вікторія Миколаївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі досліджено особливості сучасної модерністської кухні, розглянуто її історичні аспекти, технології та обладнання, які в ній використовуються. Описано діяльність ресторанного господарства, яке використовує модерністську кухню, досліджено його меню. Запропоновано шляхи покращення діяльності досліджуваного ресторану та надано пропозиції, щодо впровадження техніки сублімаційного сушіння під час приготування страв
Modernist cuisine as a modern cooking trend
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: модерністська кухня; ресторанне господарство; ресторан; сублімаційне сушіння; покращення діяльності ресторану