Культура менеджменту та шляхи її підвищення - Козак Анастасія Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі оглянуто теоретичні засади формування та прояву культури менеджменту та організаційної культури підприємства загалом. Проведено дослідження особливостей формування та прояву культури менеджменту в ЛДТЦ «Клатрат». Визначено напрями удосконалення культури менеджменту та організаційної культури підприємства.
Management culture and ways to improve it
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: менеджмент; культара менеджменту; організаційна культура; етика; традиції; послуги; трудовий колектив; стабільність