Організаційно-економічний механізм банківського кредитування на споживчому ринку України - Власюк Софія Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу сучасних тенденцій і перспектив розвитку споживчого ринку в Україні. Розглянуто теоретичний і організаційний механізм банківської кредитної діяльності на споживчому ринку. Розглянуті і запропоновані заходи організаційно-економічного, правового та інституційного характеру стосовно підвищення ефективності функціонування ринку на перспективу. Визначено напрями удосконалення організаційно- економічного механізму кредитної діяльності на споживчому ринку щодо пріоритетів, напрямів та правових засад державного регулювання.
Organizational and economic mechanism of bank lending in the consumer market of Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою "Фінанси, банківська справа та страхування" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: ринок; споживчий ринок; кредит; банк; кредитний механізм; держане регулювання; ефективність споживчого ринку; удосконалення регулювання споживчого ринку