Реклама як ефективний спосіб продажу товарів (послуг) у соціальних мережах - Швець Вікторія Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Розкрито теоретичні основи використання реклами в соціальних мережах. Розглянуто сутність і важливість реклами як способу продажів у соцмережах. Наведено характеристику основних видів реклами в соціальних мережах. Визначено переваги і недоліки використання реклами в соціальних мережах. Проаналізовано сучасний стан і загальні тенденції розвитку реклами в соцмережах в Україні та визначено актуальні напрями використання реклами на онлайн платформах як способу продажу товарів (послуг) . З’ясовано умови забезпечення ефективності реклами в соцмережах. Дано характеристику рекламній стратегії LА П’ЄЦ в різних соціальних мережах і проведено оцінку ефективності її рекламних кампаній в Інтернеті. На цій основі підготовлено рекомендації стосовно вдосконалення реклами як ефективного способу продажу в соціальних мережах.
Advertising as an effective way to sell goods (services) on social networks
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною в програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; продаж; товари (послуги); соціальні мережі; рекламний ринок; рекламні кампанії; бізнес