МАРКЕТИНГ ВПЛИВУ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ - Іванова Лілія Омелянівна; Вовчанська Ольга Михайлівна (Видавничий дім "Гельветика", 2021)
Мета статті полягає в дослідженні сутності та особливостей застосування маркетингу впливу в індустрії гостинності. Методика дослідження. Для досягнення поставленої мети використано такі методи, як історичний, метод логічного узагальнення, метод наукової абстракції, метод аналізу та синтезу. Результати. У статті висвітлено основні чинники зростання популярності маркетингу впливу, його переваги та світові тренди, динаміку обсягів ринку. Практична значущість результатів дослідження.У сучасних умовах маркетинг впливу стає все більше затребуваним форматом цифрового маркетингу, який дає змогу ефективно вибудовувати комунікацію із цільовою аудиторією і залучати нову. Інтенсивне застосування інструментарію маркетингу впливу в індустрії гостинності повинно базуватися на синергії довіри до статусу інфлюенсера та якості послуг підприємства індустрії гостинності.
Influence marketing and its specifics in the hospitality industry
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Економічні науки». №2-2 (104). - 2021.
Keywords: маркетинг впливу; інфлюенсер; соціальна мережа; маркетинговий інструмент; промоція; індустрія гостинності