Управління розвитком туристичної дестинації (на прикладі Чорнобильської зони) - Келеман Анастасія Василівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У даній роботі розглянуто поняття дестинація, умови для того аби територія стала дестинацією, які є принципи управління туристичною дестинацією. Розібрано роль та етапи стратегічного планування. Охарактеризовано Чорнобильську зону та відомі місця цієї туристичної дестинації. Проаналізовано та продемонстровано туристичні потоки Зони відчуження. Розкрито і запропоновано ідеї для покращення відвідуваності туристичної дестинації, розроблено план як можна розвинути туристичну інфраструктуру та туристичні маршрути.
Management of the Development OF A Tourist Destination (On the Example of the Chornobyl Zone)
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: туристична дестинація; зона відчуження; Чорнобиль; управління розвитком