Управління конфліктами між працівниками в організації - Подаревський Дмитро Антонович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі оглянуто теоретичні засади системи ефективного управління конфліктами між працівниками в організації. Проаналізовано результати господарської діяльності досліджуваного підприємства. Охарактеризовано передумови та розвиток конфліктних ситуацій між працівниками підприємства ТОВ "Явір-Інвест". Запропоновано шляхи удосконалення взаємодії в конфліктних ситуацій в діяльності ТОВ "Явір-Інвест".
Management of conflicts between employees in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: управління; конфлікт; класифікація; передумови; конфліктна ситуація; взаємодія; психологія; етика; способи управлінського впливу; трудовий колектив; мотивація; групова ефективність