ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ АНАЛІЗУ ДІЛОВОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Чуй Ірина Романівна; Шемчук Леся Василівна; Боднарюк Володимир Анатолійович (Хмельницький національний університет (Україна), 2022)
У статті досліджено прикладні аспекти ділової активності підприємства, розкрито її характерні ознаки. Визначено показники, якими оцінюється ділової активності підприємства та особливості їх застосування. Проведено аналіз дотримання «золотого правила економіки» підприємства, порівняння стану дебіторської і кредиторської заборгованості, оборотності і тривалості операційного циклу та його складових ПАТ «Львiвська кондитерська фабрика «Свiточ».
APPLIED ASPECTS OF THE ANALYSIS OF BUSINESS ACTIVITY OF THE ENTERPRISE
Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Економічні науки. Том 310. № 5(1). 2022
Keywords: ділова активність підприємства; рівень ділової активності; «золоте правило економіки» підприємства; оборотність