Готельно-ресторанний бізнес у Буковелі - Фольтин Марта Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено сучасний стан, особливості функціонування та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу на території курорту Буковель. Розглянуто теоретичні аспекти діяльності підприємств індустрії гостинності, проведено типізацію закладів, охарактеризовано їх роль у розвитку курортно-відпочинкових територій. Особливу увагу приділено впливу пандемії Covid-19 та повномасштабної війни на функціонування готельно-ресторанних підприємств. Проаналізовано матеріально-технічні ресурси курорту Буковель, визначено основні проблеми та виклики, з якими стикаються заклади гостинності в умовах кризових явищ. Запропоновано практичні рекомендації щодо активізації діяльності підприємств через розширення ресурсної бази та застосування брендингу як інструменту підвищення конкурентоспроможності
Hotel and restaurant business in Bukovel
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; готелі; заклади ресторанного господарства; курорт; інфраструктура; ресурси; культурна ідентичність; локальна гастрономія; інноваційні сервіси; бренд; брендинг