Вдосконалення комплексу маркетингу підприємства - Гельмас Роман Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні підходи до суті комплексу маркетингу підприємства з врахуванням особливостей аутсорсингових компаній у сфері телефонії. Досліджено специфіку діяльності ТОВ «Комунікаторія» на ринку надання послуг аутсорсингу цій сфері. Проведено оцінку сучасного стану та основних тенденцій розвитку ринку аутсорсингових послуг в Україні. Проаналізовано умови для роботи підприємств із врахуванням трендів вітчизняного ринку телекомунікацій. Визначено ставлення клієнтів до аутсорсингових послуг підприємства за даними експертного опитування. Обґрунтовано напрями вдосконалення комплексу маркетингу кол-центру за підсумками проведених досліджень.
Improving the enterprise's marketing complex
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: комплекс маркетингу; діяльність; підприємство; ринок послуг; аутсорсингові компанії; ринок телекомунікацій; телефонія