Маркетингові (продуктові, соціальні, технологічні тощо) інновації в готельно-ресторанному господарстві - Сотник Анна Дмитрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто поняття та класифікацію маркетингових інновацій із акцентом на новітні підходи до просування продукції, управління брендом та використання цифрових технологій. Визначено роль маркетингових інновацій у формуванні конкурентоспроможності підприємства в умовах динамічного ринку. Проведено характеристику фінансово-економічних показників обраного підприємства, зокрема описано його загальний профіль, визначено цільову аудиторію та досліджено основні аспекти маркетингової стратегії. На основі аналізу діяльності конкретного підприємства виокремлено ключові маркетингові інновації, що були впроваджені, та здійснено оцінку їх впливу на ефективність функціонування бізнесу. Окрему увагу приділено оптимізації маркетингових процесів через цифрові інструменти, зокрема запропоновано рекомендації щодо автоматизації реклами та продажів шляхом інтеграції CRMсистем і використання сучасної аналітики
Marketing (product, social, technological, etc.) innovations in the hotel and restaurant industry
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: маркетингові інновації; цифрові технології; конкурентоспроможність; CRM-системи; стратегія просування