Товарознавчо-експертні дослідження асортименту та якості риби солоної і рибних пресервів - Калішенко Петро Петрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто питання формування споживних властивостей, асортименту та якості риби солоної і рибних пресервів. Узагальнено теоретичний матеріал щодо технології соління риби та виготовлення рибних пресервів, показано зміни, що відбуваються під час дозрівання та методи регулювання процесів дозрівання риби соленої і рибних пресервів. Вивчено асортимент риби солоної і рибних пресервів обробітку у супермаркеті «Ашан», досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості. Розраховано митну вартість та встановлено код УКТ ЗЕД для риби солоної і рибних пресервів.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: солена риба; рибні пресерви; споживні властивості; супермаркет «Ашан»; митні платежі