Міжнародні готельні мережі на ринку України - Коваль Юлія Тарасівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто сутність, класифікацію та історичні етапи розвитку міжнародних готельних мереж. Окреслено сучасні тенденції функціонування глобальних мереж у сфері гостинності, їхню специфіку, а також визначено ключові фактори, що впливають на їхню адаптацію в умовах різних ринків. Особливу увагу приділено аналізу структури готельного ринку України та визначенню ролі міжнародних готельних мереж у розвитку національної індустрії гостинності. Досліджено чинники, що впливають на успішне функціонування міжнародних готельних брендів в Україні, оцінено рівень їх присутності та конкурентоспроможності. На основі проведеного аналізу сформульовано стратегічні перспективи розвитку міжнародних готельних мереж на українському ринку, розроблено прогнозні сценарії їх подальшого розширення, враховуючи сучасні економічні та соціальні умови в країні
International Hotel Chains in the Ukrainian Market
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: міжнародні готельні мережі; готельний ринок України; індустрія гостинності; стратегія розвитку