Особливості застосування маркетингової стратегії підприємства на ринку (на основі даних підприємства ТЗОВ Фірма – “ЮРГ Галичина”) - Шваб Олександр Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У роботі узагальнено теоретичні засади формування маркетингової стратегії підприємства на ринку, розглянуто її сутність, класифікацію та фактори впливу. На основі аналізу діяльності ТОВ ФІРМА – «ЮРГ ГАЛИЧИНА» досліджено стан українського ринку ритейлу, охарактеризовано виробничу та маркетингову активність підприємства, визначено рівень його готовності до реалізації ефективної маркетингової стратегії. Здійснено соціологічне дослідження купівельної поведінки споживачів продукції компанії. На основі отриманих результатів обґрунтовано напрями розвитку діяльності підприємства.
Features of the Application of a Company’s Marketing Strategy in the Market (Based on Data from LLC Firm – “YURG Halychyna”).
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Маркетинг” зі спеціальності “Маркетинг”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: маркетингова стратегія; ритейл; купівельна поведінка; соціологічне дослідження; ТЗОВ ФІРМА - «ЮРГ ГАЛИЧИНА»