Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства - Челова Ксенія Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Роботу присвячено обґрунтуванню теоретичних засад і формуванню практичних рекомендацій щодо роботи служби прийому та розміщення у готельному підприємстві. Визначено сутність, напрями та принципи діяльності рецепції у готелі. Узагальнено основні функції служби прийому та розміщення у готельно-ресторанних мережах. Досліджено роботу рецепції на прикладі готелю Ibis Styles Lviv Center. Запропоновано практичні рекомендації щодо удосконалення процесів та впровадження інновацій у роботі служби прийому та розміщення у вище вказаному готельному підприємстві
Organizational Features of the Reception and Accommodation Department in a Hotel Enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: служба прийому та розміщення; готельно-ресторанне підприємство; сталий розвиток; гості; номерний фонд; автоматизовані системи керування