Тенденції розвитку цифрових технологій на ринку туристичних послуг України - Плюта Назарій Богданович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
Робота присвячена аналізу особливостей функціонування туристичної галузі України в умовах цифрової трансформації та сучасних безпекових викликів. Розглянуто перехід ринку до гібридних моделей обслуговування, розвиток віртуального туризму та використання цифрових технологій для збереження інтересу до культурної спадщини. Досліджено зміну споживчої поведінки та зростання попиту на цифрові інструменти планування безпечних подорожей. Автором виокремлено пріоритетні напрями діджиталізації для повоєнного відновлення галузі, зокрема через впровадження смарт-технологій управління дестинаціями.
Trends in the development of digital technologies in the tourist services market of Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: туризм; цифрові технології; туристичні послуги; віртуальне середовище; віртуальна та доповнена реальність