Товарознавчо-експертні дослідження асортименту, якості соків та особливості їх митного оформлення - Диган Андрій Петрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
В даній роботі проаналізовано тенденції сучасного ринку соків. Досліджено фактори, які впливають на формування споживних властивостей соків. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють шляхи поліпшення асортименту та якості цих виробів. Вивчено асортимент соків, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Львова. Дослідження споживних властивостей соків різних товаровиробників. Представлено особливості митного оформлення соків в режимі імпорту.
Commodity-expert research of the range, quality of juices and features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: соки; нектари; споживні властивості; сировина; технологія виготовлення; асортимент; митне оформлення