Соціальні мережі: проблеми та перспективи розширення використання у рекламі та PR - Гавришко Назарій Олегович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу проблем та перспектив розширення використання соціальних мереж у рекламі та PR. Розглянуто теоретичні аспекти застосування соціальних мереж у рекламній діяльності та PR. Визначено їхню роль у формуванні іміджу бренду, взаємодії з цільовою аудиторією та розвитку маркетингових стратегій. Проаналізовано ефективність використання соціальних мереж у рекламній та PR-діяльності ТзОВ «Галіція Трейд». Оцінено основні рекламні інструменти, що застосовуються компанією, а також визначено проблеми та виклики у цифрових комунікаціях підприємства. Розглянуто перспективи розширення використання соціальних мереж для маркетингових цілей компанії. Запропоновано інноваційні маркетингові стратегії, спрямовані на підвищення впізнаваності бренду, розширення аудиторії та розвиток партнерств у соціальних мережах.
Social media: problems and prospects for expanding their use in advertising and PR
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: соціальні мережі; реклама; PR; цифрові комунікації; маркетингові стратегії; брендинг; просування