Інформаційне забезпечення процесу менеджменту організації - Бондарюк Дарья Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Бакалаврська кваліфікаційна робота «Інформаційне забезпечення процесу менеджменту організації» Бондарюк Д. І. спрямованим на вивчення ролі інформаційних систем та технологій у процесах управління в ФОП «Подвисоцкий Олег Валерійович». В роботі підкреслено важливість інформаційного забезпечення в менеджменті ФОП «Подвисоцкий Олег Валерійович», пропонуючи рекомендації щодо оптимізації інформаційних процесів для підвищення ефективності управлінських рішень. Це дослідження відкриває нові перспективи для подальшого вивчення теми інформаційних технологій у сфері управління. Проводиться теоретичне аналізування існуючих підходів до управління якістю, що дозволяє виявити ключові компоненти та їх вплив на загальну ефективність бізнесу ФОП «Подвисоцкий Олег Валерійович». Закцентовано увагу на важливості швидкого доступу до якісної інформації для прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Виявлені переваги впровадження новітніх технологій та приклади успішної практики підтверджують, що ефективне інформаційне забезпечення є ключовим фактором у досягненні конкурентних переваг організації. Рекомендації, викладені в роботі, можуть бути корисними для практичного застосування в галузі управління. Підкреслено необхідність постійного вдосконалення інформаційних систем, щоб відповідати вимогам динамічного бізнес-середовища. Вона пропонує стратегічні підходи до інтеграції нових технологій та адаптації існуючих систем, що забезпечує більш ефективне управління ресурсами підприємства. Зокрема, акцент на аналізі даних та використанні аналітичних інструментів дозволяє організаціям не лише оптимізувати внутрішні процеси, але й отримувати нові інсайти для стратегічного розвитку. Таким чином, результати дослідження можуть служити основою для подальших наукових розробок і практичних впроваджень у сфері інформаційного менеджменту.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: інформаційне забезпечення; інформаційні системи; управлінські рішення; технології; аналітика даних.