Туристично-рекреаційні ресурси Львівської області - Галущак Аліна Марʼянівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Висвітлені теоретичні засади дослідження розвитку туризму у Львівській області, його умови та складові, а також зроблено наголос на важливості державної політики у сфері туризму. Подана загальна характеристика сучасного стану туризму у Львівській області, проаналізовано рівень його розвитку та інфраструктурну складову. Охарактеризовано проблеми розвитку туризму у Львівській області та запропоновано потенційні можливості їх вирішення. Досліджено тенденції та пріоритетні напрями розвитку туризму у Львівській області
Tourist and recreational resources of Lviv region
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня ‟бакалавр” за освітньо-професійною програмою ‟Туризм” зі спеціальності 242 ‟Туризм”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: туризм; туристично-рекреаційний потенціал; складова; державна політика; вʼїзні туристи; виїзні туристи; внутрішні туристи