Підготовка та розробка PR-програми підприємства - Давиденко Ілона-Юлія Михайлівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі охарактеризовано теоретичні засади підготовки та розробки PR-програми підприємства. Досліджено діяльність АТ «Укрпошта» на українському ринку. Проаналізовано PR-діяльність компанії та розроблено PR-кампанію для підприємства. Створено контент-план для офіційного сайту та соціальних мереж акціонерного товариства «Укрпошта».
Preparation and development of the company's PR program
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності «Журналістика». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: PR; PR-програма; поштові послуги; цільова аудиторія; контент-план; PR-інструменти; моніторинг