Управління маркетинговою діяльністю в організації - Варламова Надія Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні основи управління маркетинговою діяльністю підприємства. Узагальнено маркетингову стратегію як складову управління маркетинговою діяльністю. Проаналізовано процес управління маркетинговою діяльністю у ТЗОВ «СЕТО». Виявлено та проаналізовано недоліки у процесі управління маркетинговою діяльністю ТзОВ «СЕТО». Обґрунтовано напрями щодо удосконалення управління маркетингової діяльністю у ТзОВ «СЕТО» на основі інформаційно-комунікаційного забезпечення. Розроблено пропозиції щодо з використання реклами в управлінні маркетинговою діяльністю у ТзОВ «СЕТО», як основа реалізації маркетингової стратегії
Management of marketing activities in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: маркетинг; організація; діяльність; процес; управління; стратегія; фактори; методи; механізм; маркетингова діяльність