Об’єкт як організація менеджменту - Король Христина Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі визначено теоретичні аспекти організації як об’єкта менеджменту. Наведено різноманітні підходи до трактування поняття “організація”. Охарактеризовано технологію та методи управління організацією. Подано організаційно-економічну характеристику об’єкта дослідження. Детально описано внутрішнє та зовнішнє середовище МП “Надія”. Визначено ключові аспекти механізму управління МП “Надія”. Наведено шляхи удосконалення управлінських та операційних процесів в МП “Надія” як об’єкта менеджменту. Наведено чинники підвищення ефективності функціонування МП “Надія”. Запропоновано сучасні технології менеджменту.
Object as a management organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: організація; технологія менеджменту; операційні процеси; середовище організації; механізм управління