Розвиток бутік-готелів: вітчизняний та закордонний досвід - Мисак Віталій Степанович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі досліджено теоретичні основи діяльності концептуальних засобів розміщення, зокрема: суть, функції та класифікація засобів розміщення, а також специфічні ознаки концепції “бутік-готель”. На прикладі конкретних бутік-готелів узагальнено вітчизняну і закордонну практику функціонування концептуальних засобів розміщення, їх переваги і недоліки. Обґрунтовано формування концепції гостинності та напрями популяризації послуг концептуальних засобів розміщення в Україні
Development of boutique hotels: domestic and foreign experience
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: засіб розміщення; концептуальний засіб розміщення; бутік-готель; гостинність; готельна послуга