Готельний бізнес Карпатського регіону: проблеми та перспективи - Рущак Максим Миколайович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Ця робота присвячена комплексному дослідженню стану та перспектив розвитку готельного бізнесу Карпатського регіону. У ній розглянуто теоретичні аспекти функціонування готельної індустрії в умовах туристичної інфраструктури Карпат, вплив природно-географічних і культурно-історичних факторів на її формування. Особлива увага приділяється аналізу сучасного стану готельного бізнесу в регіоні, включно з економічними, соціальними та екологічними проблемами. У роботі також здійснено комплексне дослідження діяльності готелю Radisson Blu Resort, Bukovel як прикладу ефективного управління в умовах високої конкуренції та сезонності.
Hotel Business of the Carpathian Region: Problems and Prospects
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». — Львівський торговельно економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: готельний бізнес; Radisson Blu Resort; економічні проблеми; екологічний туризм; конкурентоспроможність; інновації