Оптимізація складових фірмового стилю підприємства - Раделицька Софія Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності фірмового стилю підприємства, його основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні елементи стратегії формування фірмового стилю підприємства. Узагальнено підходи до вибору елементів фірмового стилю для підприємства. Проаналізовано середовище діяльності підприємства, зокрема особливості формування фірмового стилю підприємств кондитерської галузі, основні функції та засоби фірмового стилю, які застосовує компанія. Виявлено основні тенденції застосування основних елементів фірмового стилю підприємствами кондитерської галузі. На основі анкетного опитування споживачів окреслено основні параметри цільових аудиторій підприємства, виявлено їхні оцінки основних інструментів фірмового стилю підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових елементів фірмового стилю підприємства.
Optimization of the company's corporate style components
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: фірмовий стиль; торгова марка; логотип; фірмова легенда; фірмовий комунікант