Управління матеріально-технічним забезпеченням операційної діяльності організації - Голов’як Назар Васильович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі обґрунтовано теоретико-методологічні засади управління матеріально-технічним забезпеченням операційної діяльності організації. Розкрито сутність, принципи та функції системи управління матеріально-технічним забезпеченням. Оцінено результативність управління матеріально-технічним забезпеченням операційної діяльності ТОВ “ВЕЛЛЕР”. Запропоновано шляхи удосконалення системи управління матеріально-технічним забезпеченням операційної діяльності ТОВ “ВЕЛЛЕР”.
Management of material and technical support of the operational activities of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: матеріально-технічне забезпечення; матеріально- технічні ресурси; матеріально-технічні запаси; системи управління матеріальними запасами; служба матеріально-технічного забезпечення; планування; організування матеріально-технічного забезпечення.