Формування системи логістики роздрібного торговельного підприємства - Крутяк Давид Миколайович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті концептуальні підходи до формування логістичного забезпечення торговельного обслуговування. Проаналізовано сучасні тенденції формування та розвитку ринку живих (зрізаних) квітів. Розглянуто формування логістичних складових торговельного підприємства роздрібної реалізації живих (зрізаних) квітів. Окреслені складові розробки бізнес-плану торговельного підприємства з роздрібної торгівлі живими (зрізаними) квітами та перспективні напрямки розвитку системи логістики РТП з реалізації квіткової продукції
Formation of the logistics system of a retail trade enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Логістика та менеджмент продажів» зі спеціальності 076 – Підприємництво та торгівля. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: роздрібне торговельне підприємство; формат торговельного підприємства; логістична інтеграція; логістика роздрібної торгівлі; живі (зрізані) квіти.