Особливості розробки та реалізації рекламної кампанії - Алкозай Владислав Фаріджанович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У ході виконання кваліфікаційної роботи встановлено, що реклама є основним інструментом маркетингових комунікацій торговельних підприємств на вітчизняному споживчому ринку. Розкрито сутність та надано характеристики основних видів маркетингових комунікацій у сфері торгівлі споживчими товарами. Досліджено особливості планування та проведення рекламних кампаній на споживчому ринку. Проаналізовано характерні особливості та проблеми розвитку вітчизняного ринку рекламних послуг. Вивчено особливості планування та розробки рекламних кампаній ТзОВ “ПроТек Логістик” на ринку продовольчих товарів, зокрема на прикладі мінеральних вод ТМ “Моршинська”. Досліджено та проаналізовано основні особливості реклами мінеральних вод в Україні. Науково доведена необхідність використання результатів первинних та вторинних маркетингових досліджень для розробки рекламної кампанії для продукції ТМ “Моршинська”. Проведено анкетне опитування основних категорій покупців мінеральних вод ТМ “Моршинська” з метою оцінки їх сприйняття рекламних кампаній згаданого бренду. Обгрунтовано засоби реклами мінеральних вод ТМ “Моршинська” та запропоновані рішення для їх вдосконалення. Окремі пропозиції автора роботи запропоновані для впровадження ТзОВ “ПроТек Логістик” у сфері рекламної діяльності на ринку мінеральних вод.
Features of developing and implementing an advertising campaign
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; засоби реклами; торгівля; мінеральна вода; рекламна кампанія; анкетне опитування