Екстремальний туризм в Україні, сучасний стан та перспективи розвитку - Романюк Вікторія Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти поняття екстремального туризму. Охарактеризовано різні види екстремального туризму. Розглянуто фактори розвитку екстремального туризму і проаналізовано сучасний стан розвитку екстремального туризму, зокрема, в Україні. Оцінено ресурсний потенціал для розвитку екстремального туризму в Україні. Висвітлено чинники перешкод розвитку екстремального туризму та запропоновано основні заходи щодо покращення стану екстремального туризму в Україні.
Extreme tourism in Ukraine, current state and prospects of development
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: туристичний потенціал; пригодницький туризм; туристична галузь; екстремальний туризм