ПОСТАНОВКА ПИТАНЬ ЩОДО ПРИЗНАЧЕННЯ МИТНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ З МЕТОЮ КОНТРОЛЮ ПРАВИЛЬНОСТІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТОВАРІВ ЗА ТН ЗЕД - Сапожник Дмитро Іванович; Пелик Леся Василівна (Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки, 2022)
В роботі на прикладі товарної групи «трикотажні вироби» наведено результати вивчення процедур та особливостей постановки питань щодо призначення митної експертизи з метою контролю правильності класифікації товарів за Гармонізованою системою опису та кодування товарів (ТН ЗЕД, УКТ ЗЕД).
ISSUE QUESTIONS REGARDING THE APPOINTMENT OF CUSTOMS EXAMINATION FOR THE PURPOSE OF CONTROLLING THE CORRECTNESS OF THE CLASSIFICATION OF GOODS UNDER THE HS OF FOREIGN EXCHANGE
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки – № 6 – 2022
Keywords: митна експертиза; експерт; питання до експерта; критерії коректності питань; трикотажні одягові вироби