Брендинг готельно-ресторанних підприємств: досвід європейських країн - Крук Юлія Олегівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто основні поняття, значення, процес створення та специфіку бренду в готельно-ресторанному бізнесі. Окреслено основні напрями стратегічного розвитку брендингу суб’єктів європейського готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано напрями удосконалення брендингу закладів готельно-ресторанного господарства в Україні. Для вдосконалення брендингу закладів готельно-ресторанного господарства в Україні варто звернути увагу на унікальність та автентичність, використання сучасних технологій, підвищення рівня сервісу та персоналізації, екологічну відповідальність та партнерство з місцевими виробниками та подіями. Враховуючи європейський досвід, ці напрями можуть суттєво підвищити конкурентоспроможність українських закладів на ринку та привабити ширшу аудиторію гостей
Branding of hotel and restaurant enterprises: experience of European countries
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: бренд; брендинг; європейський досвід; заклади готельної індустрії