Управління організаційним розвитком підприємства - Савко Андрій Васильович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі оглянуто теоретичні засади управлінян організаційним розвитком підприємства. Досліджено особливості формування та розвитку досліджуваного підприємства. Проаналізовано фінансові результати діяльності та особливості організаційного розвитку підприємства. Наведено пропозиції щодо удосконалення системи управління розвитком персоналу. Розглянуто та запропоновано можливості розвитку виробничого і соціального потенціалу для організаційного розвитку підприємства.
Management of organizational development of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: організаційний розвиток; організація; соціальна єдність; трудовий колектив; ефективність; мотивація; веб-сайт; інтернет магазин; соціально відповідальна маркетингова політика; соціально-психологічні методи