Розробка інформаційної системи моніторингу підприємницького наміру - Хачатрян Рубен Арменович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Зміст роботи викладений на 42 сторінках. Робота містить 5 таблиць, 5 рисунків, 1 додаток. Список використаних джерел налічує 26 позицій. Об'єктом дослідження є процеси моніторингу підприємницького наміру. Предметом дослідження є сучасні інструменти моніторингу підприємницького наміру. Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні, проектуванні та практичній реалізації інструментів моніторингу підприємницького наміру. У першому розділі досліджено сутність систем моніторингу підприємницького наміру. Проведено аналіз можливостей використання інформаційних технологій для підтримки моніторингу підприємницького наміру. У другому розділі досліджено сутність та елементи систем моніторингу підприємницького наміру; проаналізовано функціональні можливості програмного забезпечення для моніторингу підприємницького наміру. У третьому розділі виконано постановку та реалізацію задачі " Моніторинг результатів реалізації підприємницького наміру Моніторинг результатів реалізації підприємницького наміру " в середовищі Excel
Development of an information system for monitoring entrepreneurial intent
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: моніторинг; бізнес; підприємницький намір; аналітична система; інформаційне забезпечення