Розробка інформаційної системи контролю власного бізнесу - Стафієвський Сергій Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робот на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Зміст роботи викладений на 49 сторінках. Робота містить2 таблиці, 8 рисунків. Список використаних джерел налічує 22 позиції. Об'єктом дослідження є процеси контролю власного бізнесу. Предмет дослідження - сучасні інструменти автоматизації процедур контролю власного бізнесу. Мета кваліфікаційної роботи: дослідження, проектування та практична реалізація теоретичних засад щодо використання сучасних інструментів контролю власного бізнесу. У першому розділі досліджено сутність систем контролю власного бізнесу. Проведено аналіз можливостей використання інформаційних технологій для підтримки контролю власного бізнесу. У другому розділі досліджено сутність та елементи систем контролю власного бізнесу; проаналізовано функціональні можливості програмного забезпечення для контролю власного бізнесу. У третьому розділі виконано постановку та реалізацію задачі "Розрахунок показників контролю власного бізнесу" в середовищі Excel.
Development of an information system for controlling your own business
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: контроль власного бізнесу; стандарти контролю власного бізнесу; аналітична система; інформаційне забезпечення