Створення та обробка зображень за допомогою Adobe Photoshop - Чеканов Артем Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Робота складається із вступу, чотирьох розділів, висновку, списку використаних джерел. Основний зміст роботи викладено на 59 сторінках і містить 40 рисунків. Об’єктом дослідження є программа Adobe Photoshop 2022 Предметом дослідження є створення та обробка зображень за допомогою Adobe Photoshop Метою є дослідження програми, ознайомлення з функціями та інтерфейсом, вивчення методів створення композицій, розвиток навичок ретушування, дослідження можливостей фільтрів та спеціальних ефектів, підвищення загальної графічної грамотності та практичного володіння Adobe Photoshop. В першому розділі проведено дослідження поняття комп’ютерна графіка В другому розділі подається аналіз інструментальних засобів для створення та обробки зображень В третьому розділі детально описана технологія реалізації прикладів. Наводяться приклади
Creating and editing images using Adobe Photoshop
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: Adobe Photoshop; графіка; редактор; зображення; редагування; інтерфейс; фільтр; ефект; ретуш; комп’ютер; шар; виділення; об’єкт; якість