Тревел-блогінг як інноваційний інформаційний продукт в туризмі - Баглаєнко Олексій Федорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає в тому, що розроблені методи аналізу, розрахунки та рекомендації можуть бути використані підприємствами туристичної інфраструктури, що займаються дослідження тревел-блогінгом в України. Це означає, що впровадження запропонованих рекомендацій та інноваційного підходу до напрямів підвищення туристичної привабливості України може покращити якість обслуговування туристів. Кваліфікаційна робота містить практичні рекомендації щодо популяризації пріоритетних напрямів та запровадження інноваційних тенденцій для ведення тревел-блогів. Це допоможе розширити можливості туристичного ринку та забезпечити комфортний та безпечний відпочинок для всіх категорій туристів.
Travel blogging as an innovative information product in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: тревел-блогінг; блогери; внутрішній туризм; віртуальний туризм; підприємства туристичної інфраструктури; індустрія туризму