Еко-тренди в індустрії гостинності - Халанчук Владислав Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі досліджено сучасні еко-тренди як складову сталого розвитку готельних підприємств. Визначено сутність екологізації, ключові критерії екологічності та принципи сталого управління. Проведено аналіз екологічної політики українських готелів із фокусом на досвід Edem Resort Medical & SPA. Вивчено вплив екоініціатив на сприйняття гостей і конкурентну привабливість. Запропоновано практичні напрями вдосконалення екологічної стратегії готельного підприємства з урахуванням міжнародних стандартів і локальних умов
Eco-trends in the hospitality industry
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: екологізація; готель; сталий розвиток; еко-тренди; екоменеджмент; екосвідомість; сертифікація