Розробка рекламної кампанії підприємства в соціальних медіа - Росохи Марини Іванівни (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розроблено рекламну кампанію для ТМ «Галицька здоба» в соціальних медіа, що вирізняється науковою новизною завдяки інтеграції сучасних цифрових маркетингових стратегій із регіональною ідентичністю Західної України. Унікальне повідомлення «Галицька здоба – смак традицій у кожному шматочку» поєднує галицьку культурну спадщину з трендовими форматами контенту, такими як Reels, Stories, AR-фільтри та челенджі, адаптованими до локального контексту. Новизна полягає у сегментації цільової аудиторії, застосуванні вірусних форматів та комплексній системі аналітики з A/B тестуванням, що є новаторським для регіональних кондитерських брендів і раніше не досліджувалося в такому обсязі.
Rosokha Maryna Ivanivna
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; рекламні кампанії; хліб; хлібобулочні вироби; соціальні мережі; комунікації; моніторинг соціальних мереж