Товарознавча характеристика асортименту і якості трубчастих та фігурних макаронних виробів - Андрушко Олег Зіновійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто питання формування споживних властивостей, асортименту та якості трубчастих та фігурних макаронних виробів. Узагальнено теоретичний матеріал щодо технології виробництва макаронних виробів, пошуку шляхів розширення асортименту та поліпшення якості макаронних виробів. Проаналізовано сучасні тенденції ринку макаронних виробів в Україні. Вивчено асортимент макаронних виробів у супермаркеті «Ашан». Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості макаронних виробів. Розроблено нові макаронні вироби «Львівські вітамінні» впроваджено на ТОВ «Добрий хліб».
Commodity characteristics of the range and quality of tubular and figured pasta
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та комерційна діяльність» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: макаронні вироби; споживні властивості; ринок макаронних виробів; супермаркет «Ашан»; дослідження якості; нові макаронні вироби «Львівські вітамінні»