Сучасний стан молодіжного туризму в Україні - Жила Віталій Богданович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є конструктивно-географічний аналіз функціонування молодіжного туризму та обґрунтування заходів з його оптимізації і підвищення рівня розвитку в умовах реформування регіональної структури туристичної галузі.
Сучасний стан молодіжного туризму в Україні
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; туристична індустрія; туристична інфраструктура; молодіжний туризм; квест-туризм; культура молодіжного туризму