Удосконалення процесу управління якістю на підприємствах ресторанного господарства - Ланиця Володимир Зеновійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні основи управління якістю та культурою обслуговування. Узагальнено суть і значення якості обслуговування споживачів та їхнє значення у діяльності закладу ресторанного господарства. Обґрунтовано доцільність контролю якості кулінарної продукції та діагностування системи управління якості та культури обслуговування на прикладі ресторану «Супутник». Запропоновано алгоритм впровадження стратегії управління якістю обслуговування, охарактеризовано основні етапи її реалізації та ефективності використання Це дозволить не тільки збільшити прибутковість закладу ресторанного господарства, але й покращить його споживче позиціонування та репутацію серед наявних та потенційних клієнтів.
Improvement of the quality management process at restaurant enterprises
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: заклад ресторанного господарства; якість; культура обслуговування; управління якістю