Аналіз та оцінювання конкурентоспроможності готельно-ресторанних ресурсів регіону - Тарапата Оксана Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Ця робота присвячена аналізу конкурентоспроможності готельно-ресторанних ресурсів регіону. Вона охоплює теоретичні засади дослідження готельно-ресторанних ресурсів. Особливу увагу приділено оцінюванню та шляхам підвищення їх конкурентоспроможності. Ґрунтовно проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність готельно-ресторанних ресурсів, а також проведено аналіз конкурентів готельно-ресторанного комплексу регіону
Analysis and evaluation of the competitiveness of hotel and restaurant resources in the region
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». — Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: готельний бізнес; гостинність; туристична індустрія; конкурентоспроможність; готельно-ресторанні ресурси; аналіз конкурентів