Проектування та реалізація web-сайту для інтернет-магазину побутової техніки - Кухар Владислав Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел із посиланнями та додатків. Основний зміст роботи викладено на 43 сторінках, містить 12 рисунків, 3 таблиці та 3 додатки. Об’єктом дослідження є процес створення інформаційної системи інтернет-магазину побутової техніки. Предметом дослідження виступають засоби та методи розробки web-застосунків для електронної комерції на базі CMS WordPress. Метою дослідження є проєктування та реалізація web-сайту інтернет-магазину побутової техніки з використанням WordPress і плагінів Elementor, WooCommerce, Yoast SEO. У першому розділі досліджено предметну область інтернет-магазинів побутової техніки, охарактеризовано вимоги до сучасних web-сайтів та сформульовано постановку задачі. Проаналізовано приклади відомих українських платформ (Rozetka, Foxtrot, Eldorado) як орієнтирів для розробки. У другому розділі розглянуто технології, що використовуються для реалізації проекту: системи управління контентом, візуальні конструктори, плагіни для SEO та електронної комерції. Детально охарактеризовано роботу з WordPress, Elementor, WooCommerce та Yoast SEO. Також описано процес розробки, включаючи планування, проектування, тестування та запуск. У третьому розділі розкрито етапи проектування бази даних та реалізації сайту: створення структури, наповнення контентом, налаштування інтерфейсу. Представлено HTML-структуру сайту, його компоненти, навігацію, інтеграцію з платіжними системами, функціонал кошика та каталогу товарів.
Design and implementation of a website for an online store selling household appliances
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: WordPress; інтернет-магазин; веб-сайт; побутова техніка; WooCommerce; Elementor; Yoast SEO; адаптивний дизайн; SEO-оптимізація; електронна комерція