Проектування та реалізація футбольного фан-сайту - Семак Андрій Богданович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку з 28 використаних джерел. Основний зміст роботи викладено на 45 сторінках і містить 19 рисунків. Об’єктом дослідження є інформаційні ресурси для організації спільнот у вигляді web -сайтів, сучасні принципи їх роботи та створення. Предметом дослідження є актуальні засоби та методи створення фан-сайту, зокрема з футбольною тематикою. Метою роботи є розробка та реалізація функціонального та привабливого web-сайту для спільноти футбольних фанатів. Проектування та реалізація такого web-сайту мають на меті забезпечення зручності користувачів та покращення комунікації фанатів між собою, з футбольним клубом, а також можливість розміщення інформації про клуб, його гравців, новини. У першому розділі роботи досліджена предметна область та зроблено огляд сайтів для фанатів, виділено основні поняття та вимоги до футбольного фан-сайту. У другому розділі викладено основні етапи розробки сайтів, охарактеризовано технології створення та засоби для реалізації фан-сайту. У третьому розділі описано перевірка реалізації дизайну, функціональної частини та проведено тестове використання клієнтської частини сайту.
Design and implementation of a soccer fan website
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: web-сайт; фан-сайт; HTML; CSS; JavaScript; Angular; NgRx; WebStorm