Стратегія розвитку бальнеологічних курортів західної України - Дорош Ольга Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти організації діяльності оздоровчо-лікувального туризму на базі бальнеологічних курортів Західної України. Узагальнено суть та особливості класифікації курортів, розкрито передумови розвитку бальнеологічних курортів. Проаналізовано рекреаційно-туристичний потенціал бази ресурсів бальнеологічних курортів досліджуваного регіону та його сучасний стан діяльності. Обґрунтовано основні напрями покращення розвитку сфери санаторно-курортних послуг досліджуваного регіону. Запропоновано напрями активізації розвитку бальнеологічних курортів.
Strategy of development of balneological resorts of western Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського)рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: курорт; бальнеологічні курорти; рекреаційні ресурси; оздоровчо-лікувальний туризм; бальнеологія; санаторно-курортні послуги