Проектування та реалізація сайту для агенції з оренди та продажу земельних ділянок - Перець Олександр Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 30 посилання. Основний зміст роботи викладено на 46 сторінках і містить 15 рисунків. Об’єктом дослідження є оренда та продаж земельних ділянок на території України. Предметом дослідження є інструментальні засоби розробки веб-сайтів. Метою дослідження є реалізація веб-сайту для агенції з продажі та оренди земельних ділянок на Території України В першому розділі досліджуються правові, засади на купівлю та продаже земельних ділянок на території України. В другому розділі проаналізовані інструментальні засоби реалізації WEB-сайтів. В третьому
Design and implementation of a website for a land rental and sales agency
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: Стаття; web; сторінки; таблиці; продаж; оренда; HTML; CSS; JavaScript; PHP; Python; SQL сервери; MariaDB; MySQL; PostgreSQL; данні; WordPress; домен; Header; footer; хочтинг