Результативність та ефективність менеджменту організації та шляхи їх підвищення - Писанчин Євгеній Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет., 2025)
Результативність та ефективність менеджменту організації та шляхи їх підвищення. Товариство з обмеженою відповідальністю “ТЕХНОПРОМ РЕСТАВРАЦІЯ”, м. Львів. – Рукопис. Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025. У роботі розкрито концептуальні підходи та системні інструменти управління результативністю та ефективністю менеджменту організації. Досліджено процес управління результативністю та ефективністю менеджменту ТОВ “ТЕХНОПРОМ РЕСТАВРАЦІЯ” на засадах системного підходу. За результатами дослідження обґрунтовано та запропоновано напрями удосконалення управління результативністю та ефективністю менеджменту ТОВ “ТЕХНОПРОМ РЕСТАВРАЦІЯ”.
Performance and efficiency of organization management and ways to improve them.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: ефективність; індивідуальна результативність; групова результативність; ключові фактори результативності; ключові показники результативності; критерії результативності; конкурентоспроможність; система менеджменту організації