Розвиток лікувально-оздоровчого туризму у Львівській області - Гриб Максим Олегович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти територіальної організації розвитку лікувально-оздоровчого туризму на базі лікувально-оздоровчих курортів Львівськоі області. Узагальнено суть та класифікацію курортів, розкрито особливості розвитку діяльності лікувально-оздоровчих курортів. Проаналізовано рекреаційно-туристичні бази ресурсів лікувально-оздоровчих курортів досліджуваного регіону. Обґрунтовано основні напрями покращення управління розвитком сфери лікувально-оздоровчих послуг регіонів. Запропоновано напрями активізації розвитку лікувально-оздоровчих курортів у туристичній сфері, через бренд-підхід та їх промоцію на ринки санаторно-курортних послуг.
Development of health tourism in the Lviv region
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.