Управління діловою кар’єрою працівників в організації - Дуганьчик Антоніна Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі оглянуто теоретичні аспекти процесу управління діловою кар'єрою. Проаналізовано стан фінансово-господарської діяльності ПП "Електротехніка XXІ". Охарактеризовано виробниче середовище праці менеджерів, як передумови розвитку ділової кар’єри працівників. Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації розподілу повноважень і відповідальності менеджерів в ПП "Електротехніка XXІ" для більш ефективного управління діловою кар’єрою працівників. Запропоновано шляхи удосконалення системи внутрішньо-організаційних параметрів праці менеджерів в ПП "Електротехніка XXІ", як важливого елементу в управлінні діловою кар’єрою. Наведено рекомендації з покращення управління діловою кар’єрою працівників в ПП "Електротехніка XXІ".
Management of the business career of employees in the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: кар’єра; організація праці; управління; менеджер; управлінські впливи; інформація; групова взаємодія; мотивація